Despre noi

Car Express este una dintre cele mai importante companii rent a car din România, fiind specializată atât pe clienții business, cât și pe clienții care închiriază un autoturism pentru a explora România. Cu o experiență de peste 24 de ani în acest domeniu, suntem în posesia unor cunoștințe complete despre nevoile și cerințele clienților noștri. Din anii ’90 și până astăzi am ajutat mii și mii de clienți să se deplaseze rapid și în siguranță de la punctul A la punctul B.

Avem la dispoziție o flotă ce numără peste 290 de mașini din clase diferite, pentru ca toate gusturile să fie satisfăcute: hatchback-uri, sedan-uri, autovehicule 4x4, minivan-uri, van-uri sau autoturisme din clasa de lux, acestea îndeplinind toate normele de siguranță impuse de către autoritățile competente, naționale și internaționale. Mai mult, autoturismele din flota noastră nu au o vechime mai mare de 2 ani – acest lucru se traduce printr-o atenție sporită în ceea ce privește siguranța clienților noștri.

 

Suntem un nou concept rent a car low-cost, cu prețuri începând de la 5 euro/zi. Chiar și cu tarife atât de mici, serviciile sunt de calitate premium (de la navigarea pe site, la confirmarea comenzii și până la călătoria în autoturismul preferat).

Standardele înalte de calitate au fost impuse chiar de către noi, pentru că țintim în fiecare zi către cele mai bune rezultate. Acest lucru se reflectă în portofoliul uriaș de clienți avut până în prezent, dar și în decizia tot mai multor persoane de a alege Car Express.