Termeni și Condiții

CONDIȚII DE ÎNCHIRIERE

Perioada minimă de închiriere este de 1 zile/24 ore! Pentru perioada de închiriere de 1 zi se aplică o limită de 100 km pentru acea zi. Pentru depășirea acestei limite de kilometri se va percepe o taxă de 0,7 euro/kilometru parcurs TVA inclus Prima oră de întârziere este gratuită. Nu sunt admiși mai mult de 2 (doi) șoferi suplimentari. Combustibilul nu este inclus în preț. Mașinile trebuie returnate de către clienți în aceleași condiții tehnice și estetice și cu același nivel de carburant cu care au fost preluate.

Vârsta minimă a șoferului: 18 ani. Pentru utilizarea autoturismului de către o persoană mai mică de 21 ani se va achita o taxă suplimentară de 50 euro TVA inclus pentru toată perioada închirierii. Pentru o persoană care deține permisul de conducere de mai puțin de un an se va achita o taxă de 50 euro TVA inclus pentru toată perioada închirierii. Garanția aferentă autoturismului închiriat se va dubla.

Vechime minimă a permisului de conducere: 12 luni

Plata garanției

Garanția reprezintă franciza clientului la contractul de asigurare FULL CASCO și îl asigură împotriva eventualelor daune procovate autoturismului din propria-i culpă. Valoarea garanției este cuprinsă între 100 euro și 2500 euro în funcție de mașina rezervată. Plata garanției se poate face numai cu carte de credit sau cash și se achită numai în momentul în care este preluată mașina. Plata garanției este obligatorie pentru orice perioadă de închiriere. Returnarea garanției se face: în situațiile în care mașina este returnată în aceleași condiții ca la livrare. Mașinile nu au voie să părăsească teritoriul României fără acordul Car Express!

TARIFARE

Prețurile pentru închirierile auto se regăsesc pe www.carexpress.ro și sunt actualizate la zi.

Asigurarea opțională S.C.D.W. ( SUPER COVER ) – clientul poate opta pentru Reducerea Garantiei - “Full Insurance” S.C.D.W. contra unui tarif stabilit în funcție de autoturism și perioada de închiriere. Reducerea excesului S.C.D.W. exonerează clientul de orice cost suplimentar în cazul avariilor și daunelor apărute autovehiculului. S.C.D.W. nu acoperă utilizarea necorespunzătoare a autovehiculului, daunele produse voluntar sau involuntar la interiorul autovehiculului – tariful pentru reparații, pe care CarExpress are dreptul de a-l încasa pentru remedierea problemelor - clientul este obligat să lase un depozit cuprins între 50 euro și 200 euro (TVA inclus) - pentru carburant lipsă, interior deteriorat sau murdar, pierdere documente sau chei. Pentru livrările în alte orașe decât București se poate percepe o taxă de dislocare dacă nu exista mașină locată în acel oraș la data livrării. (prețul se calculează în funcție de distanța de dislocare). Pentru perioade de închiriere mai lungi de 30 de zile vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată (prețuri negociabile).

Prețurile includ: asigurare CASCO; asigurare RCA, kilometri nelimitați; TVA.

Prețurile nu includ: combustibilul. Pentru închirierile cu șofer se percepe un tarif suplimentar de 50 euro/12h. Fiecare oră suplimentară se taxează cu 10 euro/h; prețurile includ TVA. În cazul pierderii cheilor, a actelor sau a plăcuțelor de înmatriculare ale autoturismului închiriat se oprește din garanție echivalentul a 150 euro.

EFECTUAREA REZERVĂRILOR

Pentru a face o rezervare, puteți utiliza www.carexpress.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon +40 7 56 10 00 03 (02) sau pe adresa de e-mail office@carexpress.ro  În acest caz, cererea dumneavoastră trebuie să conțină următoarele cerințe:

  • tip autoturism;
  • perioada exactă a închirierii;
  • ora și locul livrării autoturismului;
  • nume, prenume client – nume, prenume șofer (în cazul în care acesta diferă de numele clientului);
  • numărul de șoferi care vor conduce mașina (NOTĂ: este bine de știut faptul că dacă în perioada de închiriere se produce un accident, iar la volanul autoturismului este un șofer nedeclarat la începutul perioadei de închiriere, clientul va trebui să plătească integral valoarea reparațiilor);
  • modalitatea de plată (numerar, ordin de plată, carte de credit);
  • moneda în care se plătește (RON, EURO, USD).

ANULAREA REZERVĂRILOR

Anularea rezervărilor se va face cu minim 48 ore înaintea începerii închirierii. În caz contrar se va reține și se va încasa tariful COMPLET. Pentru alte întrebări nu ezitați să ne contactați la adresa de email ?

ALTE DETALII

Termenii și Condițiile detaliate se găsesc în Contractul de Închiriere. Solicitați reprezentantului CarExpress și citiți un model de contract înainte de semnarea lui. (Termenii si Conditiile contractuale sunt normale oricarui contract de inchiriere auto)